Nyheder

Kvalitetsheste med præstationsafstamning

 

 

 

 

Nyheder Følg også AB Horses på facebook...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 årige First Knight efter Favorit Ask solgt

I dag d. 28.01.2018 har vi sagt farvel til Cecilies 7 årige vallak First Knight, som har fået et nyt hjem ved en familie nær Grenå. Vi glæder os meget til at følge denne unge talentfulde hest og sin nye ejer. Et stort tillykke til Jasmin Drejer Schou.

 

 

 

 

 

Nyeste skud på AB Horses stammen

Torsdag morgen d. 15/6 2017 kl. 02.30 kom et nyt hingste føl til verden.

Navngivet AB's Quicoon Blue (F: Chaccon Blue, M: A Question of Love, MF: Quidam Dé Revel). Se billede under fanen "AB's Horses".

 

 

 

 

 

 

2 heste solgt

Den 5 årige DV hoppe Brisbane avlet af Søren Finnemann efter Favorit Ask er blevet solgt til Stutteri Ask, hvor chefberider Søren Møller Rohde vil sidde i sadlen.

Den 4 årige DV hoppe Rådbjergs Chanti avlet af Kurt og Toni Paust efter Chandler er ligeledes blevet solgt inden årets udgang til beriderelev Nanna Josephine Grovn.

AB Horses ønsker de nye ejere held og lykke med deres nye heste.

 

 

 

 

oktobor 2016:

Deltagelse ved JBK Horseshow uge 42

AB Horses har været afsted til Odense Horseshow, hvor Allan og den 5 årige DV hoppe Brisbane avlet af Søren Finneman havde kvalificeret sig til championatsfinalen. Den unge hoppe udviste stor kapacitet og forsigtighed med udelukkende fejlfrie præstationer til placeringer og flotte karakter alle dage. Samlet endte den formidable springhoppe på en 4. plads med en karakter på 8.3 efter en spændende omspringning. Alle var meget imponeret over denne fantastiske hoppe som viste et kæmpe overskud og en fremragende springteknik samt en enestående præstation alle dage.

 

 

 

 

10 september 2016:

House Warming alá Åbent Hus på Holmdalsvej 22

 

I anledning af at vi flytter til 7160 Tørring holder vi House Warmning som "Åbent Hus" d. 10 september.

Kig forbi til en pølse med brød og en øl eller sodavand fra kl. 15. Adressen er: Holmdalsvej 22, 7160 Tørring

Vi ser frem til at se jer alle. Hilsen Cecilie & Allan.

 

 

 

 

 

06-10 Juli 2016:

Deltagelse ved Bækgaarden Horsefestival

 

AB Horses deltog til det årlige B-stævne Bækgaarden Horsefestival med 4 heste til start. Allan Blomgreen og den 5 årige DV hoppe efter super hingsten Favorit Ask, Brisbane avlet af Søren Finnemann, leverende nogle suveræne fejlfrie runder ved Youngster Tour torsdag og fredag. I finalen fik ekvipagen 4 fejl og endte med en placering som nr. 5. Derudover havde Allan den 11 årige hoppe Acari med, også avlet af Søren Finnemann, som også levrede nogle flotte runder i Small Tour, dog med nogle få nedrivninger.

Cecilie Berthelsen og den 7 årige vallak AB's Lasant efter Lambrusco Ask fik hhv. to placeringer i Small Tour, hvor de red sig ind på en 9 plads og en 7 plads i Last Chance Small Tour. Derudover havde Cecilie sin 5 årige vallak First Knight efter hingsten Favorit Ask med, som også deltog i Youngster Tour. Ekvipagen fik hhv. 4 fejl både torsdag og fredag samt 8 fejl i finalen. Vi er ovenud tilfredse med den unge urutinede hest, som tog både kulde, blæst og sværhedsgraden i stiv arm.

 

 

Uge 26 2016:

Herslev Mark's Chanell solgt

Den 6 årige DV hoppe Herslev Mark's Chanell efter hingsten Chellys Z avlet af Bodil og Bent Sørensen er solgt til rytteren Søren Wind. Søren ønskes held og lykke fremover med denne fantastiske hoppe.

 

 

 

 

01 August 2016:

AB Horses flytter til 7160 Tørring

 

Allan Blomgreen og Cecilie Berthelsen kan nu annocere, at de har købt ny landejendom ved Tørring 7160 med overtagelse fra d. 01.08.2016. Ejendommen har 6,6 hektar jord med et flot og nymodaniseret stuehus med 6 heste bokse i en flot og lys stald, løsdrift, udendørs ridebane

samt 20x40 ridehus.

Allan vil fortsat have sin daglige virke på Billund Sportsrideklub som berider og daglig leder, og Cecilie flytter med sine rideheste til Tørring sammen med AB Horses' opdræt.

 

 

 

 

 

11.06-12.06 2016:

Deltagelse i både spring og dressur ved C-stævne på Billund Sportsrideklub

 

Allan Blomgreen var i fuld aktion både på spring- og dressurbanen, hvor han opnåede mange flotte resultater. På dressurbanen blev Allan og AK's Bantry Bay placeret som nr. 3 i LA1, og Allan blev placeret som nr. 7 i MB0 med hesten Smilla.

På springbanen var Allan også i front bl.a. med hesten Brisbane avlet af Søren Finnemann blev han placeret som nr. 4 ved ungheste championatet for 5 års heste. Brisbane er dermed kvalificeret til finalen ungheste championatet for 5 års heste ved JBK Horseshow til oktober. På hesten Bistra også avlet af Søren Finnemann blev Allan placeret som nr. 4 i MB og med hesten AB's Lasandra blev han placeret som nr. 6 i samme klasse MB.

Cecilie Berthelsen deltog med sin 5 års vallak First Knight, som leverede nogle flotte runder og fik sin debut i maks højden for 5 års heste 120 cm. Med hesten AB's Lasant deltog Cecilie både i LA** og MB*, hvor ekvipagen leverede nogle super runder dog uden for placering.

 

 

 

 

 

29 Maj 2016:

Sydjysk Mesterskab for individuel

 

AB's Lasant og Cecilie Berthelsen deltog til de sydjsyke mesterskaber 2016 i Guldager Rideklub. Ekvipagen red sig ind på en samlet 9. plads ud af de deltagende ryttere til trods for vandgraven som den største udfording.

 

 

 

 

 

16 Maj 2016:

AB's Lady Couleur kvalificeret til B-hest i dressur

 

Beriderelev Katinka Zeiner var afsted til dressurstævnet ved Sdr. Hygum Rideklub, hvor hun red et flot dressur program på hesten AB's Couleur til

63,5 % i MB klassen. AB's Couleur blev hermed kvalificeret til B-hest i dressur.

Samme weekend deltog Cecilie Berthelsen og Allan Blomgreen på springbanen, hvor bl.a. den 5 årige vallak First Knight efter Favorit Ask havde sin debut i LA redet af Cecilie Berthelsen - her leverede ekvipagen en suveræn nulrunde.

 

 

 

 

13.05-16.05 2016:

AB Horses deltog til JBK Horseshow

 

AB Hestene var i topform under JBK Horseshow, hvor AB's Lasandra blev placeret i CSI** Small Tour 130 cm med Allan Blomgreen i sadlen og AB's Lasant blev placeret i CSI* Small Tour 120 cm med Cecilie Berthelsen i sadlen. Til stævnet fik AB's Lasant sin debut i MB, hvor han præsterende til over al forventning med et enkelt nedslag. Vi er ovenud tilfredse med udviklingen af denne hest i den seneste tid og er meget spændte på dens fremtid.

 

 

 

 

 

22 April 2016:

Udendørssæsonen er skudt i gang

 

AB Horses var i fuld aktion til C-stævnet på Bækgaarden og var afsted med i alt 7 heste med både Allan Blomgreen og Cecilie Berthelsen i sadlen. Hestene var i topform til udendørssæsonen og leverede nogle suveræne runder. Team AB Horses er alle uden tvivl klar til at springe sommeren ind.

Se billeder og videoer fra stævnet på AB Horses facebook-side.

Næste udendørsstævne bliver til B-stævnet ved Kolding Rideklub weekenden d. 29-01 maj.

 

 

 

 

 

09-13 Marts 2016:

AB Horses flot repræsenteret ved Katrinelunds Unghestechampionet under årets Hingste Kåring i Herning

 

Allan Blomgreen deltog med to heste til Katrinelunds unghestechampionet under årets Hingste Kåring i MCH messecenter Herning 2016.

Hestene bliver præsenteret i to afdelinger under egen rytter og i sidste afdeling testes hestene under fremmedrytter, her udvalgt af Dansk Varmblod Lars Bach Andersen.

Den 5 årige DV hoppe fra Søren Finnemann efter super hingsten Favorit Ask gjorde et særdeles godt indtryk på testrytter Lars Bach Andersen, som gav hoppen karakteren 9,5 i kapacitet og 8 i ridelighed ved fremmedryttertesten under den sidste og afgørende dag og endte dermed som nr. 3 i denne afdeling. I den indledende afdeling af unghestechampionatet leverede Brisbane en super runde og fik karakterne 7,5 - 7,5 - 7,5 - 8,5 og endte på en samlet 9. plads ved unghestechampionatet.

Den 5 årige DV hoppe AB's Quick and Careful, som Allan Blomgreen selv har avlet, præsterede over al forventning og leverede samtlig suveræne nulrunder. I den første og indledende afdeling opnåede hoppen karakterne 8 - 8,5 - 8,5 - 9, og lå dermed som nr. 3 efter denne runde. I anden afdeling fik hoppen igen flotte karaktere 8,5 - 8,5 - 8,5 - 8,0, og var dermed fortsat nr. 3 efter anden afdeling. Ved sidste og afgørende afdeling af unghestechampionatet under fremmedryttertesten fik AB's Quick and Careful karakterne 8 i ridelighed og 8,5 i kapacitet, og hoppen endte med en samlet karakter på 836.25, og placeret som nr. 5 i det samlede resultat for Katrinelunds Unghestechampionat.

 

 

 

 

Oktober 2015:

Dansk Varmblods egnethedstest region 4 i Billund oktober 2015

Cecilie Berthelsen og den 4 årige DV hoppe AB's Quick and Careful deltog i Dansk Varmblods egnethedstest region 4 i Billund i oktober måned 2015. AB's Quick and Careful fik en samlet karakter på 825.000 og blev dermed udtaget til Katrinelunds Unghestechampionat ved Hingst Kåring i Herning 2016.

 

 

 

 

Oktober 2015:

Deltagelse ved JBK Odense Horseshow oktober 2015

Allan Blomgreen deltog i unghestechampionatet med den 4 årige DV hoppe Brisbane og med den 6 årige DV hoppe Bistra i CSI*1 small tour - begge heste er avlet og ejes af Søren Finnemann.

Cecilie Berthelsen deltog ligeledes i unghestechampionatet med den 4 årige DV hoppe AB's Quick and Careful og med den 6 årige DV vallak AB's Lasant i CSI*1 small tour - begge heste er avlet og ejes af Allan Blomgreen.

 

 

 

 

Juni 2015:

AB's Lasandra og Cecilie Berthelsen placeret til Sydjysk Mesterskab for individuel

 

Cecilie og AB's Lasandra blev placeret som nr. 4 til Sydjysk Mesterskab for individuel. Ekvipagen er igen at se til årets CSI*1 stævnet ved JBK Horseshow i oktober måned.

 

 

 

 

 

August 2015:

AB's Quick and Careful & First Knight har stævnedebut

 

De to unge 4 års heste havde deres stævnedebut på hjemmebane til Billund Sportsrideklubs C-stævne med championatsklasser.

First Knight 4 års vallak efter Favorit Ask klarede sig suverænt lørdag med et enkelt nedslag og overraskede med sin flotte præstation, desværrede blev omgivelserne for overvældende søndag eftermiddag, hvor den unge hest kæmpede sig skrækslagen igennem 4 års championatklassen.

Omvendt klarede AB's Quick and Careful sig til ug. til søndagens 4 års championatklasse og opnåede karakteren 8,00 og resulterede i en 8. plads. Vi er utrolig stolte af denne allerede talentfulde hoppe, som først blev tilredet i juni og allerede præsterer på dette niveau.

Allan Blomgreen og Brisbane leverede også en suveræn flot runde til 4 års championatet og fik karakteren 8,20 og endte på en delt 4. plads. Allan red også Lambalaya Kilén, som også red sig ind til en flot 4. plads med karakteren 8,00.

 

 

 

 

 

Juni 2015:

AB's Quick And Careful er kommet til Billund

 

4 årige AB's Quick And Careful er kommet fuld gang med ridningen her i sommeren, og hvis alt går efter planen får denne smukke hoppe sin stævnedebut til C-stævnet i Billund Sportsrideklub d. 22-23/8.

 

 

 

 

22-24 Maj:

C-stævne i Billund d. 22-24 maj

 

Weekenden d. 22-24 maj blev der afholdt C-stævne i Billund, hvor Allan Blomgreen deltog med flere heste bl.a. to nye heste, som for nylig er kommet i ridning hos Allan. Herslev Mark's Chanell og Jambalaya Kilén leverede nogle suveræner nulrunder, dog også med nogle småfejl, men Allan var ovenud tilfreds med deres præstationer. AB's Lasandra og Crumeleur Kilén deltog også til stævnet, som også resulterede i fine runder og enkle placeringer.

 

 

 

 

 

Maj 2015:

Quidos Ask solgt til sjælland

 

Det er med blandede følelser, at vi skal sige farvel til Quidos Ask, som rytteren selv Cecilie har haft gennem 5 år. Ekvipagen har opnået mange flotte resultater, og vi er meget spændte på at følge Quidos Ask og hans nye ejere i fremtiden. Vi ønsker dem masser af held og lykke.

 

 

 

 

 

Maj 2015:

Mette Busk & AB's Lady Couleur til stævne i Sdr. Hygum

 

Beriderelev Mette Busk & AB's Lady Couleur deltog til dressurstævnet i Sdr. Hygum d. 16-17 maj 2015, hvor ekvipagen debuterede i sværhedsgraden MB0. Søndag d. 17/5 leverede ekvipagen et formidabel ridt med et resultat på 68,07 %, desværre var det ikke nok til en placering. Vi er dog ovenud tilfredse med ekvipagens præstation og er stolte over AB's Lady Couleurs udvikling med rytter Mette Busk i sadlen, og ser frem til at følge dem i fremtiden.

 

 

 

 

Maj 2015:

Så kom dagen endelig, hvor nr. 2 føl kom til verden

 

Endnu engang fik AB Horses 2 vidunderlige føl efter elitehingsten Zirocco Blue. Torsdag aften d. 14 kom dette bedårende meget langbenet hoppeføl til verden - Her viser Claire dé Lune stolt sit smukke føl frem. Vi kunne ikke være mere end tilfredse med årets 2 nye vidundere, som med sikkerhed vil vise sit værd i fremtiden.

 

 

 

 

 

01-03 Maj 2015:

Danish Derby's B-stævne d. 1-3 maj 2015

 

I forbindelse med afholdelsen af Danish Derby's B-stævne debuterede udendørssæsonen Allan Blomgreen på hestene

Crumelur Kilén & AB's Lasandra og Cecilie Berthelsen på hesten Quidos Ask. Crumelur Kilén leverende nogle fantastiske runder under stævnet og udover at debutere udendørs sæsonen debuterede ekvipagen også i MB*, hvilket resulterede i et enkel nedslag. AB's Lasandra havde et eminent springstævne, hvor ekvipagen leverede 4 nulrunder, som resulterede i 3 sløjfer i henholdvis

130, 135 & 140 cm med en 17. plads og to 3. pladser. Quidos Ask leverende 2 super runder, dog med nogle nedslag, men ekvipagen er klar på udendørssæsonen.

 

 

 

 

 

30 April 2015:

Et smukt hingsteføl er kommet til verden d. 30/4 2015

 

Et smukt hingsteføl efter elite hingsten Zirocco Blue, som er blevet velsignet med de flotte aftegn 4 høje hvide sokker samt en lang blis. Vi er ovenud tilfredse med årets første føl, og er meget spændte på hvad fremtiden bringer med denne lille smarte herre.

 

 

 

 

 

Marts 2015:

Hingstekåring i Dansk Varmblod 2015

 

Allan Blomgreen deltog til årets Hingstekåring i Dansk Varmblod i Herning, som er et stort årlig arrangement, hvor der afholdes forskellige arrangementer som kåringer, konkurrenceklasser, udstillinger osv. Allan havde 3 heste med til den årlige begivenhed, som resulterede i mange flotte præstationer på henholdsvis Bistra, avlet og ejet af Søren Finnemann, AB's Question of Capacity, avlet af rytteren selv og ejet i dag af Erik Sallingboe & til sidst AB's Lasandra, avlet og ejet af rytteren selv Allan Blomgreen. Dagene forløb sig godt, og hestene levede op til deres forventninger.

 

 

 

 

 

November 2015:

AB's Lasant deltager i Christmas Show Warm Up 2014

 

AB's Lasant og Cecilie Berthelsen deltog i det årlige Christmas Show Warm Up 2014, og red 2 suveræne runder i henholdvis LB* og LB**. Den første nulrunde i LB* resulterede i en placring som nr. 7. Men ekvipagen endte desværre på 9 fejl i LB**, da den uerfarne AB's Lasant måtte undvige en forhindring, hvilket gav 4 fejl og nogle tidsfejl. Vi er rigtig stolte over AB's Lasants præstation til hans fjerde stævne.

Se videoen fra LB'en: https://www.youtube.com/watch?v=GWCJp9WHPP8

 

 

 

 

Oktober 2015:

Arnolda Sønderskov i udvikling

 

Arnolda er allerede i en suveræn udvikling, og er påbegyndt springtræning i håbet om snart at skulle have sin stævnedebut. Følg med i ekvipagens udvikling efter blot 4 uger i ridning.

 

 

 

 

AB's Candlelight er blevet klubmester i Norge

 

AB's Candlelight og Malin Jøsevold er i dag blevet klubmester, vi ønsker den dygtige ekvipage stort tillykke med titlen, og vi glæder os meget til at følge dem i fremtiden.

 

 

 

 

 

AB's Classic Lane havde sin debut i MB** - 130 cm.

 

AB's Classic Lane og Nanna Josefine Grovn havde sin debut i 130 cm til B-stævnet i Herning weekenden d. 31-2/11, hvor de leverede en super flot nulrunde og blev placeret som nr. 6. Vi er rigtig glade på Nannas vegne med hendes succes på AB's Classic Lane.

 

 

 

 

 

 

B-stævne i Herning d. 31/10-14

 

Allan deltog til B-stævnet i Herning på sin fremragende 8 års hoppe AB's Lasandra og blev placeret som nr. 4 i dagens MB klasse samt en 3. plads i MA klassen. Ekvipagen leverede 2 suveræne nulrunder med en god tid, som resulterede i 2 placeringer - AB's Lasandra og Allan Blomgreen er bestemt i topform, og kan ses næste gang til Esbjerg og Omegnens rideklubs B-stævne d. 7-9/11-14.

 

 

 

 

 

AB's Lasant har sin første stævnedebut 25.10.14

 

5 årige AB's Lasant med Lambrusco Ask som far og med Carano til morfar havde sin stævnedebut til Billund Sportsrideklubs D-stævne d. 25.10.14 med rytter Cecilie Berthelsen i sadlen. De havde 2 suveræne nulrunder i henholdvis LD og LC, men dog et enkelt nedslag i LC'ens omspringning. AB's Lasant detuberede over alle forventninger, og vi ser meget frem til de kommende stævner og hans præstationer.

Se video fra LC: https://www.youtube.com/watch?v=pM0VIP_jeoc

 

 

 

 

 

Ny hest i ridning til rytter Cecilie Berthelsen

 

Torsdag d. 16/10 kom Arnolda Sønderskov til Billund Sportsrideklub, en 8 års hoppe efter Acord II med Cantus til morfar og avlet af Kaj Lauesgaard-Nissen. Arnolda er sat i ridning hos Cecilie, hvor hun skal klargøres til stævner og salg. Vi glæder os meget til at komme igang med Arnolda.

 

 

 

 

Deltagelse til UVM i Zangersheide

 

Allan og den 5 årige hoppe Bistra drog til Belgien d. 16/9 for at deltage til UVM i Zangersheide. Det store stævne løb af stablen d. 18/9, hvor ekvipagen red den første kvalifikation, på trods af linjeføringens sværhedsgrad red Allan og Bistra en flot runde dog med et enkelt nedslag. Anden dagen var endnu en succes for den suverrænve ekvipage, som red en super flot nulrunde hvor Bistra viste stort overskud over de store forhindringer og Allan klarede den tekniske svære linjeføring flot.

De 4 fejl fra første runde resulterede desværre i, at Allan og Bistra ikke kom i A-finalen, men måtte deltage i B-finalen lørdag d. 20/9. B-finalen bød desværre på 3 nedslag for den trætte ekvipage, men udover den sidste runde leverede Bistra og Allan nogle rigtig flotte runde under deres deltagelse til UVM i Zangersheide.

Se video fra fredagens ridt: https://www.youtube.com/watch?v=drjPyE9T1g0

 

 

 

 

 

Eliteskue B-stævne med UVM iagttagelse på Vilhelmsborg d. 28-31/8

 

Allan deltog og var placeret på flere heste under stævnet. På Bachelor blev han placeret som nr. 10 i LA og på AB's Lasandra blev han placeret som nr. 2 i MB. På 5-årige Rådbjergs Cardiff blev han placeret som nr. 7 i youngster cup finalen og på 5-årige Bistra blev han placeret i LA som nr. 11. På Bistra deltog han også i youngster cuppen, hvor ekvipagen blev placeret som nr. 3 i kvalifikationen og endte på en 4. plads i finalen. Allan Blomgreen og Bistra blev nr. 2 af de bedste Dansk Varmblod’s heste og de er hermed blevet udtaget til UVM, som afholdes i Belgien i Zangersheide om 14 dage.

 

 

 

 

 

 

Bækgaarden Horsefestival B-stævne

 

Allan deltog til Bækgaarden Horsefestival B-stævne på 3 heste og leverede mange flotte resultater. Allan og AB's Lasandra red Medium Tour, hvor de i de indledende runder fik en 13 og 6 plads, og sluttede med en 6 plads i Last Chance Medium Tour søndag.

9 årige hoppe Vendeta fik en 17 plads i Small Tour Kvalifikationen og sluttede med at vinde Last Chance Small Tour søndag.

Den talentfulde unge 5 års hoppe Bistra red med i Small Tour og blev placeret som nr. 12 og 19 i kvalifikationerne.

 

 

 

 

Et smukt hingste og hoppe føl kom til verden...

 

Et smukt hingste og hoppe føl kom til verden d. 1 og 3 maj 2014 - begge føl er efter tophingsten Zirocco Blue (F: Mr. Blue, MF: Licorne des Forets).

 

 

 

 

 

Resultat fra Hingstekåring 2014

 

Bistra opnåede flotte karaktere under unghestechampionatet, og fik titlen som Den gladeste Springhest, en pris som Hestens Værn uddeler. Allan og Bistra blev nr. 8, dog var der kun 7 placeringer.

Herslev Mark's Cornado leverede blændende præstationer og debuterede i grand prix lørdag eftermiddag.

 

 

 

 

 

Hingstekåring 2014

 

Til dette års Hingstekåring deltager Allan med 3 springheste.

Bistra, hoppe fra 2009, er blevet udtaget til ungheste championatet for 5 års, som af avlet af Søren og Anette Finnemann. Denne unge springhest har i de indledende runder vist nogle flotte præstationer.

AB's Lasandra og Herslev Mark's Cornado deltog til UVM i Zangersheide 2013 for 7 års, og er dermed blevet inviteret til at deltage i konkurrenceklasserne, 135, 140 og 145 cm. 2 kvalitetsspringheste der har en spændende fremtid indenfor sporten!

Herslev Mark's Cornado er avlet af Bent og Bodil Sørensen, og AB's Lasandra er avlet af rytteren selv Allan Blomgreen.

- dette års Hingstekåring finder sted i Messecenter Herning d. 5-9 marts 2014.

 

 

AB's Lasandra & Allan Blomgreen deltog til UVM i Zangersheide.

Bistra & Allan Blomgreen deltog til Katrinelund's unghestechampionat under Hingste Kåring i Herning.

AB's Candlelight & Cecilie Berthelsen deltog til B-stævnet på Vilhelmsborg.

AB's Qirocco Blue født 03.05.15

F: Zirocco Blue

M: A Question of Love

MF: Quidam Dé Revel

AB's Lasant & Cecilie Berthelsen

F: Lambrusco Ask

M: Casandra

MF: Carano

 

AB's Quick and Careful

F: Careful

M: A Question of Love

MF: Quidam Dé Revel

AB's Quality Blue født 2014

F: Zirocco Blue

M: A Question of Love

MF: Quidam Dé Revel

Quidos Ask & Cecilie Berthelsen deltog til B-stævnet på Vilhelmsborg.

AB's Question of Capacity deltog til Katrinelunds unghestechampionat under Hingste Kåring i Herning.

AB's Lasandra & Allan Blomgreen placeret i 135 klassen på Vilhelmsborg.

AB's Lasandra & Cecilie Berthelsen blev i sommeren 2015 placeret som nr. 4 ved Sydjyst Mesterskab for individuel.

Herslev Mark's Coronado & Allan Blomgreen vandt iagttalsen til UVM ved B-stævnet på Vilhelmsborg.

AB's Classic Blue født 2014

F: Zirocco Blue

M: Claire Dé Lune

MF: Cacao Courcelle

AB's Quick and Careful blev placeret som nr. 5 ved Katrinelunds unghestechampionat ved Hingste Kåring i Herning 2016.

Adelaide & Allan Blomgreen ved UVM i Zangersheide.

AB Horses

 

Der findes kun én måde..

den rigtige - for hesten!

Copyright © All Rights Reserved